Skip to main content

Sjung med ditt barn

Uppdaterad:

Sjung, spela, dansa och ramsa med ditt barn! En introduktion för de små i musiken och rytmikens värld. Du som förälder får en chans att möta andra föräldrar i avslappnad miljö. Vi sjunger och rör oss till sång, musik och rytmikinstrument.

Babyrytmik stärker och utvecklar kommunikationen mellan förälder och barn. Rim och ramsor är bra för språkutvecklingen. Studiecirkeln vänder sig till dig med barn i åldern 0 – 9 månader.

Under ledning av Margareta Ny ,som är babysångskonsulent, får de små en introduktion i musiken och rytmikens värld och du som förälder får chans att möta andra föräldrar i avslappnad miljö. Vi sjunger och rör oss till sång, musik och rytminstrument. det stärker och utvecklar kommunikationen mellan förälder och barn. Rim och ramsor är bra för språkutvecklingen.

Det blir tid till fika, lek och att amma barnen.

Välkommen!

Kontakta Anette Andersson för mer information.

Fler samarbeten, projekt och initiativ

#folkkursonline
  • Projekt och initiativ

#folkkursonline

Folkmusik-kurser online! För dig som är nyfiken på folkmusik, sång eller dans. Vi har de bästa digitala lärarna för dig. Du kan vara med, var du än befinner ...

Dandanat
  • Projekt och initiativ

Dandanat

Dandanat är en resa, en festival, ett äventyr. En unik möjlighet för band och dansgrupper som har studiecirkel hos oss att få möta palestinska musiker och da...