Skip to main content

Rockskola i Roma

Uppdaterad:

Är du nyfiken på hur det är att spela i ett pop- och rockband? Ta chansen i höst och se om det är något för dig! Under kursen får du möjlighet att testa olika musikstilar och instrument. Inga förkunskaper eller egna instrument krävs.

Innehåll

Kurserna riktar sig till dig i åldern 10-15 år, oberoende av bakgrund. Du behöver inga förkunskaper eller egna instrument. Under kursen kommer vi att prova olika musikstilar där du får chansen att testa flera olika instrument och även möjligheten att få sjunga. Fokus ligger på musikaliskt samspel och vi sätter tillsammans ihop en repertoar efter era önskemål. Som avslutning på kursen kan ni välja att ha en uppvisning för familj och vänner.

Kursens upplägg

Upplägget är en grupp med grundsättning för ett band. Gitarr, bas, trummor och eventuellt keyboard och sång. För att få det mesta ut av kursen är det förstås bra om du har instrument att öva på mellan träffarna, men det är inget krav. Vi siktar på mixade grupper av tjejer och killar.

Kursinformation

Kurserna startar vecka 37 i Studieförbundet Bildas musikhus på Sockerbrukets område i Roma. Ledare för båda grupperna är Rickard Möller som har lång erfarenhet av att spela i band och undervisa.