Skip to main content

Prepping för nybörjare

Uppdaterad:

Är du nyfiken på prepping? Har du koll på vad en Bug-out-bag ska innehålla? Vet du varför en tampong är så användbar i överlevnadssammanhang? Häng på en kurs i prepping och ta reda på svaren!

I Karlstad gör vi en satsning på att skapa kurser och föreläsningar i prepping. Det kan handla om vad du behöver i din Bug-out-bag, hur man överlever i 72 timmar utan el och vatten, att lära sig mer om de psykosociala aspekterna av en samhällskris, få tips om vad som är bra att ha i väskan varje dag men som man kanske inte alltid tänker på. Vi hoppas även få till prova-på kurser där vi ger oss ut i skogen och testar de kunskaper vi fått till oss under föreläsning eller kurs.

Kurser på distans

I dagsläget kommer vi främst hålla våra kurser och föreläsningar på distans via en digital plattform. Så även om du inte är bosatt i Karlstad med omnejd är du välkommen att intresseanmäla dig!

Kommande kurser och föreläsningar

Här nedan hittar du kommande kurser och föreläsningar. Är det tomt för tillfället? Tveka inte att höra av dig, kanske kan vi starta upp något eller så är något snart på gång!