Skip to main content

Min plats i livet – Intresseanmälan

Uppdaterad:

Vad är meningen med livet? En fråga som ständigt ställs men som ändå inte kan ställas nog många gånger.

Vi måste tyvärr meddela att kvällarna i Östersund (22/10) och Gävle (24/10) är inställda.

Visst är det lätt hänt att en fastnar i de konkreta, påtagliga, vardagliga problemen i ens liv? Lätt att fastna i de såväl stora som små detaljerna kring det som begränsar eller oroar oss. Vart ska jag bo? Borde jag byta jobb? Varför är jag så trött hela tiden? Det är ju trots allt det som påverkar dig och styr vilken riktning du tar i livet. Det som bestämmer vem du är och hur du mår.

Eller?

Ibland kan det finnas en mening i att stanna upp och börja fråga dig själv vad som ger just ditt liv MENING. Men innan dess är det värt att komma underfund med dig själv vad som är MENING – för just dig. Du kanske inte når svaret med en gång. Men med tålamod och rätt verktyg så kan alla hitta dit.

Dessa verktyg kan enligt många delas upp i 3 olika områden:

  • Att ge
  • Gemenskap
  • Livsuppgift

Utifrån dessa punkter kommer André Kikuchi prata i 30 minuter och dela med sig av berättelser kring livets mening, helhet, och längtan efter sammanhang. Efteråt är det ni som publik som bjuds in att samtala och diskutera kring de förklaringar och svar som just ni sitter på. En garanterat intressant kväll fylld med spännande samtal.

Mer om André

”André Kikuchi är småbarnsföräldern med mycket humor och värme. André Kikuchi delar berättelser kring livets mening, helhet, och längtan efter sammanhang. André har 10 års erfarenhet av samtalsterapi och många av berättelserna utgår från människans sökande efter livets hoppfullhet. André är bla känd från avsnitt med humorgruppen Fredrik och Filip samt den nylanserade Strukturpodden- hur man får struktur på livet.”

Nedan hittar du intresseanmälan

Lokaler

Mora 23/10

Mora Parken, Parkvägen 1, 792 37 Mora. Se kartlänk.

Östersund 22/10 (Inställd)

Gävle 24/10 (Inställd)