Skip to main content

Live at Filadelfia 16 mars 2024

Uppdaterad:

Den 16 mars är det dags för Live at Filadelfia! Det blir andra året som festivalen anordnas i Örebro. Välkommen till en lördag fullspäckad med musikakter på fyra scener i Filadelfiakyrkan, Örebro. Insläpp från kl 16.00!

Live at Filadelfia har bred repertoar med musiker som Mandy & Andy (Amanda Ginsburg & Andy Fite) – Benesser – Meadows – By Grace & Daniel Stenbaek – Vasa Gospel – Katarina Josephsson trio – Victor Lundberg – FTLOMP – Pär Lindberg med band – Anna Fogel – Lovisa Ellehammer – Twoincircle – Ageborg – Cecilia Mellberg – Sophia Snow – Fredrik Sturzenbecker med band – Brother from another mother – ALFA.

Tanken är att skapa en musikupplevelse för alla som gillar livemusik! Det här är en chans att ta del av spännande artister. Några kända, andra mindre kända.

Festivalen är också ett sätt att skapa speltillfällen för band och artister. Både för etablerade och oetablerade artister och band och att uppmuntra etablerade och oetablerade artister, samtidigt som vi skapar en mötesplats och ordnar workshops för musikintresserade. Dessutom får publiken en chans att lyssna på fantastisk musik med många olika artister.

Festivalen visar en mångfald på den frikyrkliga scenen.