Skip to main content

Lira i band

Uppdaterad:

Är du sugen på att spela musik med andra i band? Då är det här något för dig! Bilda erbjuder Lira i band på olika ställen i södra Dalarna. På denna sida kan du se vilka kurser som ligger öppet för anmälan just nu.

SÅ HÄR FUNKAR DET

Lira i band är för dig mellan 9-19 år. Deltagarna blir indelade mindre i grupper efter kunskapsnivå och ålder. Du kan anmäla dig till elgitarr, trummor, bas, keyboard eller sång.

En musikledare stöttar och lär ut låtar till gruppen och du är alltid välkommen att själv komma med egna låtönskningar och idéer. Gruppen träffas en gång i veckan under ca 10 veckor för att ha kul, spela och lära er låtar tillsammans. Varje lektion är 1,5 timme. Vill ni vid slutet av kursen visa upp vad ni tillsammans lärt er finns möjlighet till avslutningskonsert!

Om ni är flera kompisar som vill hamna i samma undervisningsgrupp, om ni är ett band som vill ha hjälp att komma igång och utvecklas, eller om du varit deltagare sedan tidigare och önskar att fortsätta i samma grupp – skriv med det i anmälan!

När du är med i Lira i band kommer du även vara med i en studiecirkel hos Bilda.

Läs även om vår Rockskola!