Skip to main content

Hallyu Dance Camp

Uppdaterad:

Hallyu House fyller ett år och team Hallyu vill fira denna stora dag med ett gratis Dance Camp på Arena 305 i Malmö för alla danssugna ungdomar!

Kvällen kommer att bjuda på workshops med kända lärare inom svenska K-pop världen från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Danserna kommer att vara egna koreografier till kända K-pop låtar för att öka ert dansförråd eller K-pop covers som man kan använda till Random Dance Play senare mot kvällen!

Efter workshopen kommer det att bjudas på uppvisningar från dansgrupper som kommer från Stockholm, Göteborg, Lund, Malmö och Köpenhamn! Kvällen fortsätter med en Open Stage där frivilliga kan skriva upp sig för att uppträda på scen och visa deras moves. Vi avslutar kvällen med vår välkända och älskade Random Dance Play!

Om du vill ta en paus mellan passen och aktiviteterna kommer vi att ha en ”chill-hörna” där vi kommer att bjuda på snacks och dricka medans du tittar på olika koreanska variety program. Glöm inte att ta med vattenflaskan, extra kläder och kärleken för dansen!

Kom och fira vår stora dag med oss!