Skip to main content

Livet och politiken – Bilda i Almedalen 2019

I år går Almedalsveckan i Visby – ”världens största demokratiska mötesplats för samhällsfrågor” – av stapeln den 30 juni till den 7 juli. Här möts politiska partier, myndigheter, näringsliv, civilsamhälle och ideella organisationer.

Som vanligt finns Bilda med i det stora och minst sagt blandade utbudet. Även här har vi ett tydligt fokus på möten, dialog och samtal. Huvudinriktningen är fördjupande samtal kring olika samhällsfrågor med existentiella ingångar.

Tillsammans med medlemsorganisationer och andra samarbetspartner är Bilda arrangör och medarrangör till en rad seminarier på Newman/Bildascenen i katolska kyrkans trädgård och i Vårdklockans kyrka.

Längre ner på denna sida ser du alla de samtal, seminarier, mötesplatser och andra arrangemang Bilda är medarrangör till, uppdelat på de olika scenerna och dagarna. Alla evenemang är kostnadsfria och öppna för alla.

Hitta till våra två scener

Newman/Bildascenen, S:t Drottensgatan 12/S:t Hansgatan 60

Vårdklockans kyrka, Adelsgatan 43

Newman/Bildascenen

Se hela vårt program på Newman/Bildascenen nedan.

Hela vårt program för Newman/Bildascenen

Vårdklockans kyrka

Se hela vårt program på Vårdklockans kyrka nedan.

Övrigt

Intresserad av klimatvandringar eller musik på Nunnan? Här hittar du våra övriga programpunkter under Almedalsveckan.

Se övrigt program

Se seminarier från tidigare år

Fler samarbeten, projekt och initiativ

Prepping för nybörjare

Prepping för nybörjare

Är du nyfiken på prepping? Har du koll på vad en Bug-out-bag ska innehålla? Vet du varför en tampong är så användbar i överlevnadssammanhang? Häng på en kurs i prepping och ta reda på svaren!