Skip to main content

A Cappella-kören Halmstad, intresseanmälan

Uppdaterad:

Under våren startas en ny upplaga av a cappella kören i Immanuelskyrkan i Halmstad under ledning av Jenny Grahn. Kören kommer sjunga en blandad och bred repertoar från klassiskt till visa, jazz och psalmer. Nu letar vi efter dig som är intresserad av att bli en del av kören!

Du behöver vara en relativt självständig och not-van sångare som vill göra vacker, medryckande, känslosam och rolig körmusik. Vi söker både dig som är sopran, tenor, alt och bas. Målet är att medverka på gudstjänst ett par gånger per termin och långsiktigt jobba med egna konserter. Vi träffas och övar ca 10 gånger/termin plus genrep.

Plats: Immanuelskyrkan Halmstad.
Planerat startdatum: 23 januari klockan 18:30.
Terminsavgift: 300kr

Intresseanmälan
Hör av dig till Jenny på 0793-593708 eller mejl [email protected] med din intresseanmälan. Ett urval av sångare/sångerskor kommer sedan att göras för att få så bra balans mellan stämmorna som möjligt.

 

Om ledaren

Jenny Grahn har en lång bakgrund inom körmusik. Redan som barn började hon sjunga i Anderstorps missionskyrkas kör och efter det har det rullat på med både ungdomskörer, vuxenkörer och sedan gick hon vidare till studier på Södra Vätterbygdens folkhögskola och Musikhögskolan.

”Den brinnande lågan för körsång har jag fått med modersmjölken. Flera körledare som jag mött genom åren har satt sina avtryck i mitt ledarskap och även fast de inte är medvetna om det så är de mina mentorer. Bland annat så har jag sjungit med Jönköpings kammarkör, Cantemus i Halmstad, Musikhögskolans kammarkör i Göteborg och i diverse mindre sångensembler. Mina senaste körer har varit Halmstadskörerna  Andetag, och Sing for life. Som ledare är jag mycket engagerad och jag vill gärna inspirera och om möjligt utveckla. Särskilt när det gäller körklang och röstteknik. Det är trevligt om det låter bra, men ännu bättre om musiken också känns och tar tag.”