Skip to main content

E-tjänst

Bildas e-tjänst är en plats där kontaktpersoner kan skapa och hantera och studiecirklar och kulturprogram. Cirkelledare kan rapportera närvaro i e-tjänsten. Allt för att slippa tidskrävande administration och ge mer tid till verksamhet.

I e-tjänsten finns även inbyggd kommunikation med våra verksamhetsutvecklare och administratörer som underlättar hela arbetsflödet. Tjänsten är gemensam för alla studieförbund och utvecklas av Studieförbunden i samverkan.

E-lista, som tidigare använts för närvarorapportering, har flyttat in i e-tjänsten.

 

Rapportera närvaro i e-tjänsten

Du som är cirkelledare eller ansvarig för ett kulturprogram kan använda e-tjänsten för att registrera närvaron. Kontakta din kontaktperson hos oss för att få hjälp att komma igång. Om du tidigare använt e-listan kommer du i fortsättningen att använda e-tjänster i stället. Du loggar in på samma sätt som tidigare.

Registrera arrangemang (kräver behörighet)

E-tjänsten kan användas av kontaktpersoner hos samverkansparter och medlemsorganisationer för att skapa arrangemang. För att kunna registrera arrangemang behöver du prata med din kontaktperson på Bilda. 

 

E-tjänsten på datorn

E-tjänsten i mobilen

Vill ni börja använda Bildas e-tjänst?

Hör av er till er kontaktperson på Bilda för att komma igång med e-tjänsten.

Spara länk till e-tjänsten på din mobiltelefons hemskärm

Besök etjanst.bilda.nu på din mobiltelefon – se till att du öppnar sidan i appen Chrome eller Safari.

I Chrome bör du se tre prickar i övre högra hörnet. Tryck på dem och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Sök hjälp på Google.

I Safari bör du se en ikon med en kvadrat med en pil i. Tryck på den och välj ”Lägg till på startskärm”. Sök hjälp på Google.

Nu är en genväg till e-tjänsten sparad på din mobiltelefons hemskärm, precis som en app.