Skip to main content

Studio HUB063

Uppdaterad:

Studio HUB063 är platsen för kulturproduktion i Östersund. Ett kreativt kluster för unga i ett nära samarbete med Bilda. Hos oss hittar du studios för musik, film och podcast amt en lounge för digitala nomader och ett fräscht konferensrum. Vi har utrustning, lokaler och gott kaffe men det är du som står för idéerna. Förverkliga ditt nästa projekt på HUB063.

Produktion
Vi producerar innehåll tillsammans med dig i våra fullt utrustade studios. Kreatörer från olika konstområden huserar hos oss som du enkelt kan komma i kontakt med. Vill du skapa någonting så har vi alla produktionsmöjligheter.

Event
Du som vill arrangera en konsert, hålla i en föreläsningsdag, leda en workshop eller kurs, har möjlighet att göra detta i våra rymliga lokaler. Alla rum är byggda utefter flexibilitet så allt går att ordna.

Möte
Människor möts och nätverkar på HUB063. Här träffas kulturskapare från alla olika håll och kanter. Kontakter och gemenskaper bildas. Idéer bollas, vrids och vänds. Nya projekt föds tillsammans, i en kreativ miljö.

HUB063 på Facebook
HUB063 på Instagram
HUB063 webbsida