Skip to main content

Fryshuset – Danslokal, graffiti och studio

Uppdaterad:

Vill ni dansa, repa eller spela in? Hos oss får ni möjlighet att använda våra lokaler till en låg kostnad. Det enda kravet vi ställer är att ni bildar en studiecirkel hos oss.

Vi finns på Fryshuset, Nedre Kaserngården 5, i Kviberg.  Hit är det lätt att ta sig med kollektivtrafik och det finns bra med parkeringsplatser. Nedan hittar du bilder på de olika lokalerna.

Danslokal
Danssalen är rund och på ca 40 kvm. Det finns speglar, en ljudanläggning samt skåp för att låsa in sina saker. Danssalen kan bokas upp till 3 tillfällen/veckan och kostar från 600kr/månad för privatpersoner. Är ni en förening hör av er till oss för prisuppgifter.

Studio
Vi har tre utrustade studios. Här finns iMac, musikprogrammet Logic, mick, ljudkort, midi-klaviatur och hörlurar.  Det finns även en DJ-controller. Studio 1-2 är öppna tisdagar och onsdagar 17-20.30. Studio 3 går att hyra (hör av er till oss för prisuppgifter) och är öppen sju dagar i veckan.

Replokal
Replokalen är ca 40 kvm och fullt utrustad med PA, förstärkare, piano, mickar, loop-station, trummor och andra slagverk. Här sätter vi främst band som håller på med urban- eller instrumental musik.

Graffiti-ateljé 
Här finns möjlighet att skissa, rita och måla graffiti. Ibland åker vi iväg för att måla på lagliga väggar eller så bygger vi upp egna väggar. Vi har både vattenbaserade och vanliga sprayburkar. Onsdagar kl 17-20.30 har vi en kostnadsfri drop-in kurs.

För bokning och mer information
Kontakta oss så berättar vi mer. Vill ni komma förbi och titta på lokalerna finns vi på plats onsdagar mellan 14-20.
Ni kan även boka in ett möte med oss.  Kontakta vår verksamhetsutvecklare Abraham på [email protected] eller 0735-116897.

 

En inspelningsstudio med tangentbord och monitor.
Ett rum med spegel och graffiti på väggen.
Ett rum fullt av gitarrer, trummor och annan utrustning.