Skip to main content

Bilda studio Söderhamn

Uppdaterad:

Bildas studio i Söderhamn är en professionell och bokningsbar musikstudio för alla band som är anslutna till Bilda. Studion är fullt utrustad med instrument, mikrofoner och effekter. Den kan bokas med eller utan studiotekniker. Boka Bildas studio när ni behöver den!

Osäker på hur man spelar in? Inga problem, då kör vi en grundkurs i studioteknik eller ljudteknisk utbildning för er i cirkelform, dagtid eller kvällar. Kom och gör grym musik hos oss!

Välkommen med din studiobokning eller frågor.

Vi brinner för allas kulturella rättigheter

Älskar du musik? Bra, det gör vi också! Genom oss får ditt band bra förutsättningar att utvecklas med hjälp av engagerad och kunnig personal. Vi kallar dem verksamhetsutvecklare. De har själva erfarenhet av att lira i band och stå på scen. För oss är det du och ditt band som står i fokus, därför är det viktigt att ni berättar för oss vad ni vill göra mer just ert band!

Spela i band

Behöver ni kanske ett ställe att repa, hjälp att bolla kring en turné, någon som tittar på ert framträdande och ger feedback? Våra verksamhetsutveckalre kan hjälpa till med det mesta. Läs mer om vad Bilda kan erbjuda ditt band här –  www.bilda.nu/band