Skip to main content

NOD-erbjudande

Uppdaterad:

Ett förmånligt erbjudande på prenumeration av tidskriften NOD för alla cirkelledare i Bilda.

Ett år gratis

Som cirkelledare inom Studieförbundet Bilda kan du nu få ett år gratis av NOD! Erbjudandet har en begränsad upplaga. Först till kvarn gäller.

NOD är en tidskrift för samtidsanalys från ett kristet perspektiv. Den riktar sig till alla som uppskattar samtal om samhälle och kultur på ett djupare plan. Den utkommer 4 ggr per år.

Varje nummer av NOD presenterar ett utvalt tema som sedan diskuteras och belyses ur olika vinklar. Syftet är inte nödvändigtvis att driva en viss ”linje” utan mer ofta att väcka frågor och ge näring till den egna reflektionen. På grund av det vill NOD värna om högt till tak, ett resonerande tonläge och utrymme för bidragande skribenter att ”provtänka” runt ett visst ämne, utan att först ha slagit ner åsiktspålarna för hårt. Vi tror att detta är viktigt för kristenhetens interna samtalsklimat, samt för kyrkans möjligheter att relatera till och kommunicera med utomstående.

Väljer du att fortsätta prenumerationen betalar du ordinarie pris på 399 kr/år.

Från Bildas uppslag i NOD

Skriv för livet!
  • Artiklar

Skriv för livet!

Det finns många anledningar till att skriva. Den största och vanligaste anledningen är nog att man vill berätta något för en läsare. Men så behöver inte allt...

Snacka om att göra skillnad
  • Artiklar

Snacka om att göra skillnad

Att samtala med någon som vi inte håller med och som står långt ifrån oss ideologiskt kan vara svårt. Men ett samtal kan göra skillnad. I en värld där debatt...