Skip to main content

NOD-erbjudande

Uppdaterad:

Ett förmånligt erbjudande på prenumeration av tidskriften NOD för alla cirkelledare i Bilda.

Gratis prenumeration

Som cirkelledare i Bilda har du möjlighet att ta del av en gratis prenumeration av NOD. Perfekt för dig som uppskattar samtal om samhälle och kultur på ett djupare plan, från ett kristet perspektiv.

 

Erbjudandet gäller per kalenderår, har en begränsad upplaga och kan variera inom Bildas olika regioner. Fyll i formuläret så återkommer vi med mer information.

 

NOD är en tidskrift för samtidsanalys från ett kristet perspektiv. Den riktar sig till alla som uppskattar samtal om samhälle och kultur på ett djupare plan. Den utkommer 4 ggr per år.

Varje nummer av NOD presenterar ett utvalt tema som sedan diskuteras och belyses ur olika vinklar. Syftet är inte nödvändigtvis att driva en viss ”linje” utan mer ofta att väcka frågor och ge näring till den egna reflektionen. På grund av det vill NOD värna om högt till tak, ett resonerande tonläge och utrymme för bidragande skribenter att ”provtänka” runt ett visst ämne, utan att först ha slagit ner åsiktspålarna för hårt. Vi tror att detta är viktigt för kristenhetens interna samtalsklimat, samt för kyrkans möjligheter att relatera till och kommunicera med utomstående.

 

Läs mer om NOD

Tidskriften och forum för tro, kultur och samhälle

Från och med våren 2023 tar föreningen NODs vänner tillbaka ansvaret för tidskriften. Målsättningen är oförändrad jämfört med starten 2004: att utifrån ett reflekterat kristet perspektiv betrakta och analysera det som sker i vår samtid. Oavsett om det gäller politik, kultur eller vetenskap.

Läs mer om NOD på www.tidskriftennod.se

Från Bildas uppslag i NOD

Skriv för livet!
  • Artiklar

Skriv för livet!

Det finns många anledningar till att skriva. Den största och vanligaste anledningen är nog att man vill berätta något för en läsare. Men så behöver inte allt...

Snacka om att göra skillnad
  • Artiklar

Snacka om att göra skillnad

Att samtala med någon som vi inte håller med och som står långt ifrån oss ideologiskt kan vara svårt. Men ett samtal kan göra skillnad. I en värld där debatt...