Skip to main content

Avtryck - filmvisning och samtalsworkshop

Uppdaterad:

Är du engagerad i miljöfrågor och del i en församlingsgemenskap? Kanske funderar du tillsammans med andra på vad ni kan göra i omställningen till en hållbar och rättvis värld utifrån eran församlings förutsättningar? Då är den här kvällen något för dig!

”Vad kan en människa göra? Vad kan en grupp människor göra? Vad vill vi lämna efter oss? En personlig och poetisk skildring av vad det innebär att med öppna ögon vara människa i miljökrisens tid. En samproduktion mellan Campfire Stories och svenska Omställningsnätverket.”

Så beskrivs filmen Avtryck som visar många olika lokala initiativ för omställning till en hållbar värld, allt utifrån människors längtan, möjligheter och faktiska behov som uppstår. 

Tillsammans med Grön kyrka Göteborgsregionen bjuder Studieförbundet Bilda in dig som är engagerad i miljöfrågor i din församling till en kväll med filmvisning och samtalsworkshop. Utifrån filmen Avtryck pratar vi om hur vi kan organisera oss, tillsammans som kyrkor och lokalt i de olika församlingarna, för att verka för en hållbar och rättvis värld. 

Det går bra att anmäla sig till träffen redan nu. Möjlighet till anmälan kommer också finnas på plats i Betlehemskyrkan. 

Närmaste hållplats för kollektivtrafik: Vasaplatsen

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Betlehemskyrkan
Erik Dahlbergsgatan 11B
41126 GÖTEBORG

Mer inom Klimat och miljö

God jord

God jord

En studiecirkel utifrån boken "God Jord och ett hållbart liv" av Johannes Widlund

  • Plats
    Orsa, Orsa kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Fredag 18:00 - 19:30
  • Tillfällen
    5 tillfällen
Läs mer