Skip to main content

Anmälan till undervisning på svenska i S:ta Maria Magdalena Församling HT24-VT25

Uppdaterad:

Välkommen med ditt/dina barns anmälan till barnundervisning på svenska för läsår HT 2024-VT 2025 i S:ta Maria Magdalena Katolska Församling i Göteborg! Undervisning varannan vecka frånsett lov. Studiematerialet tillhandahålls till självkostnadspris.

Undervisningen är öppen för barn från förskoleklass (hösten födda 2018 eller senare) och sker i grupper som i största mån följer födelseår. Förberedelse inför första kommunion sker under två år, och sker i grupp 1-2. Är ditt barn för gammalt att ingå i grupp 1-2 strävar vi efter att ditt barn följer den grupp med barn som är lika gamla, och att ditt barn får extra undervisning inför att ta emot sin första kommunion.

Barnundervisningen sker på söndagar i församlingen lokaler, med en frekvens på ca varannan vecka.

Barnundervisning börjar med mässa kl 

Uppstart gr

Uppstart gr 

Konfirmand år 1 uppstart

Undervisningen följer stiftets studieplan ”Ge som gåva vad ni har fått som gåva – Riktlinjer för katekesen i Stockholms Katolska Stift” (KPN). Vi följer stiftets beredskapsplan mot övergrepp, alla kateketer är utbildade i stiftets riktlinjer.

Föräldraundervisning erbjuds parallellt till undervisningen under ledning av 

Glöm inte att det är ni föräldrar som är barnens primära kateketer, församlingen och kateketerna försöker stötta er i denna uppgift. Be gärna därför med ditt barn, gå tillsammans i mässan. Låt dem följa ert goda exempel.

ANMÄLNING INFORMATION 

Anmälan till undervisningen är nu öppen.

Du fyller i ditt BARNS uppgifter i anmälan.

En anmälan per barn.

Glöm inte att svara på de specifika frågorna

***

Har du frågor kring barnundervisningen, eller om du glömt att anmäla ditt barn i tid, hör av dig till Ana Paula på telefonnummer: 

 073-803 31 77

OBS!

Som anmäld deltagare är du försäkrad för olycksfall under  schemalagda träffar, dock ej under resor till och från.
Vid ett evenemang är du som besökare eller deltagare inte försäkrad för olycksfall via Bilda.

Studieförbundet Bilda
Stockholm katolska stift är medlemsorganisation i Studieförbundet Bilda. Det betyder att flera stiftsorgan som t ex KPN,  Respekt men också SUK samt församlingar och missioner bedriver sin verksamhet i samarbete med Bilda.

Bilda har livsfrågor i fokus. Med kultur och bildning i olika former vill Bilda bidra till att människor möts och nya perspektiv skapas.

Bilda erbjuder studiecirklar, kurser, kulturprogram och annan fortbildningsverksamhet. Hos Bilda möts svenska folkrörelser, tusenåriga kyrkliga traditioner, kulturer med rötter i olika delar av världen, ett fritt skapande inom populärmusik, körmusik, dans, hantverk och mycket annat; folkbildning för människor i alla åldrar.

Dataskydd

https://www.bilda.nu/om-studieforbundet-bilda/dataskydd/

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
S:ta Maria Magdalena katolska församling
Slättadammsgatan 10
41727 GÖTEBORG

Mer inom Religion och tro

Camp Aggön 2024 – årskurs 1 – 3

Camp Aggön 2024 – årskurs 1 – 3

Välkommen att vara med på Pingstkyrkans sommarläger ute på mysiga Aggön! Starta sommaren på bästa sätt och anmäl dig till dagar av lek, skapande, chill, bad,...

  • Datum
  • Tillfällen
    Fredag, Söndag 17:30 - 19:00
  • Tillfällen
    2 tillfällen
Läs mer