Skip to main content

Skivsläpp med GUF och dansgruppen Schwung

Uppdaterad:

GUF, Gävleborgs Ungdoms Folkband, firar 20-årsjubileum och fortsätter att vara en viktig del av länets musikliv. Sedan starten hösten 2003 har GUF erbjudit en unik möjlighet för ungdomar att utveckla sina musikaliska talanger tillsammans.

GUF:s utgångspunkt är att bevara och utveckla den traditionella folkmusiken, samtidigt som man utforskar musik från andra kulturer och spelar nyskriven folkmusik. Gruppen består idag av sjutton ungdomar med lite olika bakgrunder och alla med sina egna musikaliska erfarenheter. GUF:s repertoar är bred och förnyas ständigt.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Musik

Nybörjarkurs på fiol med Maria Jonsson

Nybörjarkurs på fiol med Maria Jonsson

Det här är en kurs som vänder sig till dig som inte öppnat en fiollåda förr eller vet hur man håller en stråke men som längtar efter att delta i ett allspel ...

  • Plats
    Rättvik, Rättviks kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Måndag 10:00 - 16:00
  • Tillfällen
    2 tillfällen
Läs mer

Mer inom Folkmusik

Ung scen med folkband på Delsbostämman

Ung scen med folkband på Delsbostämman

Det har börjat bli en tradition med " Ung scen" på Delsbostämman. Ett fint tillfälle för unga folkmusiker att möta den bästa publik man kan tänka sig, nämlig...

  • Plats
    Delsbo, Hudiksvalls kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Lördag 18:30 - 20:00
Läs mer