Skip to main content

Bilda på Lappis - Upptäck Gud med nya sinnen.

Uppdaterad:

Det kan vara svårt att tro på något som inte syns.  Därför vill jag göra det osynliga synligt och det ohörbara hörbart.

Sofias ord om workshopen:
Jag ger dig möjligheten att använda nya sinnen och få en aha-upplevelse av att känna Guds närvaro och höra Guds röst. Det blir en mix av workshop och samtal med tips kring ledarskap, idéer och material. Det här passet är för dig som vill ha en aha-upplevelse för egen del eller för dig som vill ge andra en chans att uppleva Gud med nya sinnen. 

Jag arbetar som lärare på Technichus science center. Det är ett arbete där jag hela tiden måste tänka utanför boxen och lära mig nya saker. Lite av det som jag gör på arbetet kan jag omvandla för att förstärka bibelberättelser och de kristna sanningarna. Jag använder mig av enkelt material från undervisning i naturvetenskap men sätter det i ett nytt sammanhang. 

Ledare: Sofia Jarl

Ålder: från 13 år 

Antal deltagare: max 16

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Ledarskap och pedagogik

Föreningskunskap på lätt svenska – del 4

Föreningskunskap på lätt svenska – del 4

Det här är en kurs på lätt svenska. I kursen lär vi oss tillsammans om att driva en förening och om att driva projekt.

  • Plats
    Östersund, Östersunds kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Tisdag 18:00 - 20:00
  • Tillfällen
    1 tillfällen
Läs mer