Skip to main content

Guide till den perfekta familjen - finns den?

Uppdaterad:

Välkommen till en kväll om föräldraskap, ärlighet och tro med Jeanette Ingemarsson och Maria Furusand! Jeanette föreläser och poddar om familjeliv och tro. Maria är pastor och teolog och tillsammans har de skrivit boken Guide till den perfekta familjen - finns den?

Välkommen på seminarium i Timmersdala Frikyrka den 4 maj kl 17.00-20.30

Seminariet är öppet för föräldrar, vårdnadshavare, far- och morföräldrar och alla intresserade av att få verktyg om hur man pratar om tro med barn och unga. 

Under kvällen pratar Maria och Jeanette om frågor som ”vad gör man när livet inte blir som vi tänkt, att skapa goda vanor, vad säger Bibeln om familjen? och annat.  

Kvällen börjar med drop-in fika kl 17.00. Vi serverar fralla med dryck som ni betalar självkostnadspris för. Under notering i anmälningsformuläret vill vi veta om ni kommer till drop-in fikat.

Föreläsningen börjar kl 18.00 och avslutas kl 20.30. Under kvällen serverar vi fika. Föreläsningen och fika under kvällen kostar 100 kr som betalas på plats. 

Kyrkan ligger mitt inne i Timmersdala, på Mariestadsvägen 11.

Anmäl dig senast den 2 maj.

Varmt välkommen!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Timmersdala Frikyrkoförsamling
Mariestadsvägen 11
54171 TIMMERSDALA

Mer inom Folkhälsa

Alkohol och ungdom

Alkohol och ungdom

Ulrika Wadskog och Johanna Berger från LP-stiftelsen föreläser

  • Plats
    Taberg, Jönköpings kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Tisdag 18:00 - 19:00
Läs mer