Skip to main content

Nordsvenska hästen 100 år

Uppdaterad:

Nordsvenska brukshästen firar 100 år! Det tänkte vi fira genom ett hästrally i kusken Per-Ola Olssons minne där vi fördjupar oss i den nordsvenska brukshästens historia. Alla ekipage är välkomna oavsett storlek och ras på häst!

Vi startar vid Timrå ridstadion och tar oss sedan 4 km genom skogsvägar till Snägdensjön. Där finns möjlighet att ta en paus och köpa kolbullar. Det kommer även finnas en  utställning om Nordsvenska hästen. 
Sedan tar vi oss hemåt tillsammans igen genom skogen på samma väg som Per-Ola ofta gjorde utflykter. I anmälningsavgiften ingår en rosett som ni kommer att få efter att ha löst enkla uppgifter längst vägen. 
 
Parkera transporter på anvisad plats.
Ridande startar först kl 10 och sedan körekipage
Turen är C.a 8 km totalt på mestadels grus/ sandväg.
Ta hänsyn till varandra och passera försiktigt så får vi alla en trevlig dag. 
 
Vi frågor kontakta Annelie Hamrin 0703812400
 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Timrå hästsportsförening
Norra Lundvallsvägen 4
86192 BERGEFORSEN

Mer inom Samhällsengagemang