Skip to main content

Workshop med Moa Ott - tälj med material från skogen (Övik)

Uppdaterad:

I år har Hemslöjden ett extra fokus på skogen och dess material - välkommen till en heldag för att tälja tillsammans med andra och upptäck vad bra en kan må att få skapa med händerna!

”Att tälja har alltid varit min tillflyktsort, där kan jag glömma tid och rum och helt få gå in i täljandet. Det är så fint att få ägna hela sin uppmärksamhet åt en simpel träbit och med kniven få den att sakta förändras till någonting annat” – Moa Brännström Ott

Välkommen till vårens andra tillfälle med ”tälj med material från skogen”, denna gång får vi besök av finsnickaren och författaren Moa Brännström Ott som handleder oss i täljandet. 

Material och redskap finns på plats såsom träämne och knivar. Har du egen kniv kan du gärna ta med. 

 

Datum: Lördag den 20/4

Tid: 11:30-15:30

Maxantal: 15 personer (minimiantal 10 personer)

Kostnad: Medlem i Hemslöjdsföreningen 603 kr, ej medlem 670 kr. Betalas in via PostGiro 245625-9, skriv ”namn” och ”tälja”. 

Sista anmälningsdag: 15/4

 

 

 

En grupp av träskedar arrangerade på en vit yta.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Hantverk

Sticka och virka för klimatet

Sticka och virka för klimatet

Lär dig virka! Lär dig sticka! Lär dig laga! Tillsammans återtar vi kunskaper och skapar i gemenskap, diskussion och planering för framtiden!

 • Plats
  Umeå, Umeå kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Söndag 10:00 - 15:00
 • Tillfällen
  3 tillfällen
Läs mer
Virka rutor – helgkurs

Virka rutor – helgkurs

Välkommen till en inspirerande kurs i Järvsö. Kursen anordnas av Västra Hälsinglands Slöjdförening i samverkan med Studieförbundet Bilda.

 • Plats
  Järvsö, Ljusdals kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Lördag, Söndag 10:00 - 16:00
 • Tillfällen
  2 tillfällen
Läs mer