Skip to main content

Kateketundervisning för unga i Den heliga Familjens katolska kyrka

Uppdaterad:

Välkommen till katekes för unga i Den Heliga Familjens katolska kyrka i Ovanåker

Utöver undervisningen kommer vi att äta mat och fira mässa tillsammans.

Undervisningen syftar till att ge de unga en grundläggande kunskap om den katolska tron, en grundläggande kunskap som inte är utan djup. Eftersom vi fortfarande inte riktigt vet hur många som kommer att söka sig till denna katekes är det svårt att före det första undervisningstillfället ge ett detaljerat upplägg. Men datumen ligger fast och de som är i konfirmationsålder i Ovanåker med omnejd behöver delta i denna kurs för att kunna ta emot sakramentet. Allting runt omkring undervisningen; eventuella läger, resor och vandringar, kommer vi att besluta om i ett senare skede då gruppen med dess behov utkristalliserats. Detta får växa fram! 

Utöver undervisningen förväntas den som vill konfirmeras på egen hand eller med sin familj delta i den heliga mässan på söndagar och fördjupa sig i tron i hemmet. 

För frågor om ditt barn är i rätt ålder för detta, och för övriga frågor, var god kontakta Kyrkoherde f. Joakim Breding [email protected] 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Heliga Familjens Katolska kyrka
Kyrkvägen 18
82894 EDSBYN

Mer inom Religion och tro

Bröd & bibel

Bröd & bibel

Bibelstudium om Matteus evangelium

  • Plats
    Vargön, Vänersborgs kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Tisdag 18:00 - 20:00
  • Tillfällen
    5 tillfällen
Läs mer
Bibelskola Syd — 7 september 2024 – 24 maj 2025

Bibelskola Syd — 7 september 2024 – 24 maj 2025

Bibelskola Syd är ett träningscenter som betjänar och bygger upp dig som troende med undervisning av Guds Ord och tränar dig i dina gåvor.

  • Distans
    Distans
  • Plats
    Ängelholm, Ängelholms kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Lördag 08:30 - 12:00
  • Tillfällen
    8 tillfällen
Läs mer