Skip to main content

Trivselträff på Planteringen: Om guld- och silversmide med Ulf Falck

Uppdaterad:

Välkommen till trivselträff på Sommargården Planteringen i Skara!

Under terminerna inbjuder Equmeniakyrkan och Betaniakyrkan till Trivselträffar i kyrkorna nere i stan. Nu flyttar samlingarna upp till Planteringen och denna första träff gästas av guldsmedsmästare Ulf Falk från Skara. Ulf kommer berätta om arbetet med kyrksilver, smycket och hur man vårdar dem. Ett spännande yrke som få vet så mycket om.

Varmt välkommen!

Sommargården Planteringen – en mötesplats för alla

Sommargården Planteringen ägs av Equmeniakyrkan i Skara, och drivs i samarbete med Betaniaförsamlingen och Pingstförsamlingen. Kulturprogram sker i samverkan med Bilda.

I en orolig tid önskar Planteringen ge utrymme för livets djupare frågor och förmedla hopp. Du är välkommen att delta i samlingar och gemenskap oavsett livsåskådning och vi tror att mötet med varandra kan stärka oss alla.

Läs mer om Planteringen på www.equmeniakyrkan.se/skara/planteringen.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Folkhälsa

Livsmod – sensommardagar 2023

Livsmod – sensommardagar 2023

Sociala Missionen och Bilda inbjuder er som under året deltagit i, eller lett, en berättargrupp Livsnära samtal till årets Sensommardagar i september. Huvudt...

 • Plats
  Djursholm, Stockholms kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag 12:00 - 22:00
 • Tillfällen
  3 tillfällen
Läs mer
Sommaräventyret

Sommaräventyret

Den 14-15 juni så har vi sommaräventyret med gaming, rollspel brädspel och tvspel i Equmeniakyrkan Hässelby 14e och 15e juni mellan kl 12.00-18.00. Fritt int...

 • Plats
  Hässelby, Stockholms kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Onsdag, Torsdag 12:00 - 18:00
 • Tillfällen
  2 tillfällen
Läs mer