Skip to main content

SJÄLENS SÅNG

Uppdaterad:

En tvådagars-kurs i sångens läkande kraft, helgen den 6 – 7 maj 2023. Inga förkunskaper behövs. Kursledare är Lena Måndotter, sångerska och sångterapeut.

Den här kursen vänder sig till dig som vill befria din sångröst och finna ett självförtroende i röst och sång. Det krävs inga förkunskaper i sång för att deltaga utan var och en arbetar med sin röst på sitt eget unika sätt.
I en trygg och dynamisk gruppatmosfär får du lära dig enkla övningar som hjälper dig att förankra din sångröst i både kropp och själ.
Kursen berör sång både utifrån ett musikaliskt och ett jungianskt djup-psykologiskt perspektiv som ökar föreståelsen av hur sång kan ge energi och livskraft och påverka vår själsliga hälsa positivt.

Kursledare: Lena Måndotter www.lenamandotter.com

Lena Måndotter är sångerska/sångterapeut och diplomerad i röst- och rörelseterapi vid Royal Society of Arts i London. Hon arbetar också som jungiansk psykoanalytiker och är diplomerad vid ISAP, International School of Analytical Psychology i Zürich.
Lena har undervisat i röst/sång-terapi sedan 90-talet  för bl a  Kungliga Musikhögskolans musikterapi-utbildnning, Malmö universitet, Svenska Jungstiftelsen, Danska Jungföreningen, Kvinnor i Svenska Kyrkan och för många institutioner, föreningar och studieförbund.
För sitt arbete med sång och andra kreativa projekt har hon bl a fått kulturstipendium av Region Skånes Kulturnämnd, Malmö Kulturnämnd, Svenska Kyrkan, Svenska Institutet, Statens Kulturråd, Sparbanksstiftelsen Skåne, ISAP/JITZ-Zürich, Norma G Canner Foundation (USA) och The International Association of Voice Movement Therapy (UK).

Kurslokal: Liberiet i Lund (det medeltida huset söder om Lunds Domkyrka)
Tid: Lördag 6 maj kl 10.30-16.30 och söndag 7 maj kl 10-16.
Kursavgift: 2500 kr. Faktura skickas innan kursstart. Max 12 deltagare – anmälan i god tid rekommenderas.
Frågor om kursen: [email protected] eller tel +46 730380037.

Anmälan görs via formuläret här intill.

Det händer att vi fotograferar på våra kursen men inget sådant kommer ske på denna kurs.

Dekorativt mönster

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Liberiet
Kungsgatan 5
22350 LUND

Mer inom Musik

Rockskola – Intresseanmälan

Rockskola – Intresseanmälan

Vill ditt barn lära sig grunderna i att spela i ett band? Välkommen att göra en intresseanmälan till Vintrosa musikskola!

 • Plats
  Vintrosa, Örebro kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Fredag 17:00
 • Tillfällen
  14 tillfällen
Läs mer
Barnkören Engelkören

Barnkören Engelkören

Var med och sjung i Engelkören! En kör för dej som går i åk 1 och uppåt.

 • Plats
  Örebro, Örebro kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Onsdag 15:30 - 16:15
 • Tillfällen
  15 tillfällen
Läs mer