Skip to main content

Utbildning i föreningsteknik

Uppdaterad:

Välkommen på en utbildning för dig som är engagerad i en förening!

Vad finns det för fördelar med föreningsdemokrati? Hur går det till att starta en förening? Vilken funktion fyller årsmötet? Hur viktiga är stadgarna? Vad gör en styrelse? Det är några av frågorna som vi kommer ta upp i denna kurs i föreningsteknik.

Kursen är till för dig som är aktiv i en lokal församling eller förening. Du kanske är ordförande, kassör, styrelseledamot, verksamhetsledare, ungdomsledare eller annan engagerad medlem.

Anmäl dig här via hemsidan senast den 19 september. Antalet platser är begränsat. Utbildningen sker på distans och vi återkommer med mer information inför utbildningen.

Om du känner dig ovan vid digitala möten så koppla upp dig 18.15 så finns vi på plats och guidar dig!

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Ledarskap och pedagogik

Bli högläsare!

Bli högläsare!

Högläsning väcker känslor och minnen. Tycker du om att uttrycka dig, läsa högt och träffa människor? Då kanske du ska bli en av våra högläsare! Din insats gö...

  • Plats
    Skellefteå, Skellefteå kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Tisdag 13:00 - 14:45
  • Tillfällen
    4 tillfällen
Läs mer