Skip to main content

Musiklekis (4-6 år) - Intresseanmälan

Uppdaterad:

En rolig musikintroduktion för barn! Detta får du lära dig: sånger och rytmövningar, sång- och musiklyssning, instrumentkännedom samt grundläggande musikteori. Genom att gå på musiklekis får du förtur till instrumentkurserna.

Med hjälp av sång, dans, musiklyssning och lek får musiklekisbarnen följa med på en upptäcktsfärd i musikens stora värld. Tillsammans sjunger vi gamla och nya sånger, utforskar ljud och rytmer genom rytmik samt spelar på instrument. Allt i en härlig blandning av skapande och kreativitet.

Musiklekis är förberedande för musikskolans suzukiundervisning och barn som har gått minst en termin på musiklekis kommer ha förtur till instrumentplats nästkommande termin. 

På Musiklekis deltar varje barn med en förälder. Denna stund lämnar vi småsyskonen hemma och har fullt fokus på varandra. 

Ålder: 4-5 år 

När: Fredagar kl 15.30-16.15

Lärare: Eva Nilzon

Pris: Höst 790 kr, vår 890 kr. Avgiften faktureras via e-post.

Kursstart: vecka 34

Antal gånger: Höst 14 kurstillfällen, vår 16 kurstillfällen.

Vid anmälan: ANGE MÅLSMANS NAMN OCH PERSONUPPGIFTER.

Observera att detta är en intresseanmälan – du kommer att kontaktas av musikskolan via e-post om och när du erbjuds plats.

Anmälan är bindande först när ni tackat ja till en plats. Anmälningsvillkoren gäller alltså från tidpunkten ni tackat ja.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Betelkyrkans musikskola
Köpmangatan 19
70210 ÖREBRO

Mer inom Musik

Hornblåsarstämman i Karl Tövåsen

Hornblåsarstämman i Karl Tövåsen

Dalarnas spelmansförbunds horn- och blåssektion bjuder in till den årliga Hornblåsarstämman på Karl Tövåsens fäbod utanför Rättvik. Stämman är såväl en träff...

 • Plats
  Vikarbyn, Rättviks kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Tisdag 11:00 - 15:00
Läs mer
Kulning i Noraström med Ulrika Bodén 28-29 juni

Kulning i Noraström med Ulrika Bodén 28-29 juni

Ulrika Bodén är folksångerska från Helgum i Ångermanland med stor vana att förmedla detta kraftfulla sång- och ropsätt till både nybörjare och mer erfarna ku...

 • Datum
 • Tillfällen
  Tisdag, Onsdag 10:00 - 15:00
 • Tillfällen
  2 tillfällen
Läs mer