Skip to main content

Teaterskola för barn (fortsättning) - INTRESSEANMÄLAN

Uppdaterad:

För dig som är mellan 8-12 år och har spelat teater förut.

Barnteaterakademin kallar vi denna teaterskola som är för barn som har provat på skådespeleri förut och som kan lite grunder redan. Det passar för barn som vill ”spänna bågen” och gillar att utmanas på ett positivt sätt.

I den här gruppen höjer vi alltså nivån till lite mer avancerad. Här får barnen lära sig mer om teater och utveckla sitt skådespeleri.

Ledare är Anna Jankert som har många års erfarenhet som skådespelare inom både teater och film. Anna har haft framträdande roller i flera produktioner på Länsteatern och är just nu högaktuell i föreställningarna om Anna och Jacob Dubbe där hon spelar många roller. Anna har också vana att arbeta med barnskådespelare på ett roligt, varmt och pedagogiskt sätt.

Vi träffas 10 torsdagskvällar under hösten och vi är i Länsteaterns lokaler och scen i Visby.

Gruppens sammansättning är viktig för att barnen ska trivas och känna sig bekväma. Därför kommer vi sträva efter att nå en jämn fördelning mellan både ålder och kön.

Anmäl dig redan nu! I anmälan anger du barnets namn. Vi har plats för 12 barn. Detta är en endast en intresseanmälan och den är inte bindande. Du blir kontaktad via mejl under vecka 33 (15-19 augusti) då du får besked om du har fått en plats eller om du står som reserv.

Foto: Stig Hammarstedt. Foto Anna Jankert: Anna Eriksson

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Länsteatern På Gotland
Bredgatan 10
62157 VISBY

Mer inom Dans och teater

Onyx: Modern dans från 13 år

Onyx: Modern dans från 13 år

Fyll ditt år med dans. Välkommen att dansa med The Phoenix Dance Classes i vår!

  • Plats
    Härnösand, Härnösands kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Söndag 19:35 - 21:05
  • Tillfällen
    15 tillfällen
Läs mer

Mer inom Teater och dramatik