Skip to main content

Upptäck tillsammans – vi möts i Bibeln

Vill du vara med och upptäcka Bibeln tillsammans?

 

I Upptäck tillsammans, som är ett samarbete mellan Lindvedens och Trollhättans Missionsförsamlingar, möter vi bibeltexter från någon av kyrkoårets årgångar.

 

Följ med via Lindvedens missionskyrkas eller Trollhättans Missionskyrkas Facebook-sidor – eller om du bor nära är du välkommen till Trollhättans Missionskyrka för närvaro i rummet!

 

Varmt välkommen hälsar Emanuel Georgson, pastor i Trollhättans Missionskyrka och Malin Rylander, pastor i Lindvedens Missionskyrka, som leder Upptäck tillsammans.

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Trollhättans Equmeniakyrkan
Klintvägen 4
46150 TROLLHÄTTAN

Mer inom Religion och tro

Katolskt konfirmandläger Bosarp

Katolskt konfirmandläger Bosarp

Glädje, bön och tacksamhet är en naturlig effekt av evangeliet: att Gud har visat sin kärlek för oss människor i Jesus Kristus och kallar oss till liv i gemenskap med honom och med varandra.

  • Plats
    Linderöd, Kristianstads kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Fredag, Lördag, Söndag 18:00 - 23:00
  • Tillfällen
    1 tillfällen
Läs mer