Skip to main content

Retreat: Kärlekens väg - Stillhet, bön och bibelreflektion

Världen förändras inte av tvång och våld. Det går inte att omskapa tillvaron med mer av samma gift som förstörde den. Gud går en långsammare men effektivare väg. Hur kan vi uppfatta vår nya identitet, och hur förenas vi med Jesu intressen att förändra världen på kärlekens väg?

Välkommen på en 48-timmars retreat på Dalagården.
I retreaten går du in i tystnaden, tar del i bönerytmen och lyssnar till undervisning.
Du får mycket tid för egen bön, bibelreflektion samt andliga övningar som är till hjälp i din fördjupning. Det finns också möjlighet att boka in ett andligt vägledningssamtalmed någon av retreatledarna. Du bor i eget rum och det finns vacker natur att vistas i. Inga förkunskaper krävs, utan du blir vägledd under dagarna.

Anmälan sker till magnusdavidsson64@gmail.com

Helpension: 1800 kronor

 För mer information se http://www.dalagarden.se/?id=70

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Religion och tro

The miracle of the Holy Fire in the Holy Sepulchre

The miracle of the Holy Fire in the Holy Sepulchre

Fr. Matheos, the Chief Dragouman of the Greek Orthodox Patriarchate of Jerusalem, and Anna Koulouris, the English communications office at the Greek Orthodox Patriarchate of Jerusalem, describes the traditions and the culture of the Holy Week and ...

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Zoom
 • Datum
 • Tillfällen
  Torsdag 18:00 - 19:00
Läs mer
Ledarutbildning – Existentiell hälsa och kyrkan

Ledarutbildning – Existentiell hälsa och kyrkan

KURS I TVÅ DELAR: Hur möter vi den ökande existentiella vilsenheten i vår tid? Den här kursen tar sin utgångspunkt i WHO´s forskning kring den existentiella hälsan och riktar sig till dig som arbetar eller är engagerad i församling. Välkommen på e...

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Digitalt
 • Datum
 • Tillfällen
  Måndag 18:00 - 20:00
 • Tillfällen
  2 tillfällen
Läs mer