Skip to main content

Musiklekis (4-6 år) - Intresseanmälan

En rolig musikintroduktion för barn! Detta får du lära dig: sånger och rytmövningar, sång- och musiklyssning, instrumentkännedom samt grundläggande musikteori. Genom att gå på musiklekis får du förtur till instrumentkurserna.

Med hjälp av sång, dans, musiklyssning och lek får musiklekisbarnen följa med på en upptäcktsfärd i musikens stora värld. Tillsammans sjunger vi gamla och nya sånger, utforskar ljud och rytmer genom rytmik samt spelar på instrument. Allt i en härlig blandning av skapande och kreativitet.

Musiklekis är förberedande för musikskolans suzukiundervisning och barn som har gått minst en termin på musiklekis kommer ha förtur till instrumentplats nästkommande termin. 

På Musiklekis deltar varje barn med en förälder. Denna stund lämnar vi småsyskonen hemma och har fullt fokus på varandra. 

Ålder: 4-5 år 

När: Torsdagar kl 16.20-17.05 samt 17.15-18.00

Lärare: Karin Svenstedt 

Pris: 790 kr. Avgiften faktureras via e-post.

Kursstart: vecka 3 

Antal gånger: 15/termin 

Vid anmälan: ANGE MÅLSMANS NAMN OCH PERSONUPPGIFTER.

Observera att detta är en intresseanmälan – du kommer att kontaktas av musikskolan via e-post om och när du erbjuds plats. Anmälan är bindande först när ni tackat ja till en plats. Anmälningsvillkoren gäller alltså från tidpunkten ni tackat ja.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Betelkyrkans musikskola
Köpmangatan 19
70210 ÖREBRO

Mer inom Musik

#folkkursonline: Studiecirkel i folksång med Lovisa Liljeberg

#folkkursonline: Studiecirkel i folksång med Lovisa Liljeberg

Välkommen till en intim sångkurs med få deltagare, plats förfrågor och funderingar, samt tid med ledaren i mindre grupp! Denna kurs passar dig som gärna sjunger folkvisor och känner att du skulle vilja utvecklas ännu ett snäpp, både i röstteknik o...

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Bilda Digitalt
 • Datum
 • Tillfällen
  Torsdag 18:00 - 19:30
 • Tillfällen
  5 tillfällen
Läs mer
#folkkursonline: Spela Old time på fiol

#folkkursonline: Spela Old time på fiol

Vi släpper ytterligare en kurs för dig som vill spela Old time då trycket var högt på den första! Ledare är Lena Jonsson. Undervisningen sker online via videomöten i Zoom under 6 torsdagkvällar. Du bör vara självgående på ditt instrument och kunna...

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Bilda Digitalt
 • Datum
 • Tillfällen
  Torsdag 18:30 - 20:00
 • Tillfällen
  6 tillfällen
Läs mer