Skip to main content

Alphakurs - Grundkurs i kristen tro

Välkommen till Alpha - en kurs för dig som är nyfiken på kristen tro.

Alphakursen är för alla som är intresserade av att upptäcka vad kristendomen handlar om. Det är en plats där människor kan komma och koppla av, äta, dela tankar och utforska meningen med livet. Alphakursen är för alla som vill delta och är särskilt anpassad för personer som inte är vana kyrkobesökare. Alphakursen varar under tio veckor, Varje kväll inleds med en måltid, sedan följer ett kort föredrag där vi tittar på en ny aspekt av den kristna tron varje vecka. Detta följs av en tid för diskussion, där gästerna kan ställa frågor och bidra med sina åsikter.

Varför delta i Alphakursen?
Deltagarna kommer på Alphakursen av många olika skäl, en del vill undersöka om Gud finns och vissa har frågor de vill diskutera. Många deltagare har aldrig varit i kyrkan och andra kan ha gått i kyrkan, men känner att de aldrig haft en personlig förståelse av den kristna tron.

Läs mer och anmäl dig på Immanuel.se/alphakurs

Arrangörer: Immanuelskyrkan i samverkan med Bilda

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Immanuelskyrkan Stockholm
Kungstensgatan 17
11353 STOCKHOLM

Mer inom Religion och tro

Tjejläger
  • Plats
    Åsljunga, Lunds kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Fredag, Söndag 17:00 - 14:00
  • Tillfällen
    1 tillfällen
Läs mer