Skip to main content

Brotherhood - väx som katolsk ung man

SLUK bjuder in alla unga män mellan 18 och 30 år i Stockholmsregionen till en ny gemenskap där vi genom en av serie föredrag, diskussion och bön vill lära oss hur man lever bättre som katolska män!

Föredragen är tänkta att hållas varannan vecka via Zoom av fr. Krystian Zacheja SDB och behandla teman som bön, dygder, disciplin, manliga förebilder från Bibeln och helgon, äktenskap, prästerskap och allt annat som rör katolsk manlighet.

Vi vill genom skapandet av denna grupp utvecklas i vår tro, komma närmare Gud och fullfölja vår kallelse som män i denna värld. I början är mötena tänkta att hållas online varannan vecka i ungefär en och en halv timme, men senare när läget kring pandemin har lugnat sig kan vi tänka oss att ha fysiska möten någonstans i Stockholm. Kanske även gemensamma aktiviteter, såsom pilgrimsvandring eller reträtter kan i framtiden inplaneras. Världen behöver män som lever rätt och följer Kristus. Så ta dig akt och följ med oss för att lära känna Gud och utvecklas som man! 

Är du nyfiken? Den första träffen den 25 Juni kl.19 är tänkt som en inspiration och pepp träff! Vi kommer att berätta hur träffarna är upplagda och prata om ett första tema: Bön. Du får länken till Zoom skickad till dig på måndagen, så se till att anmäla dig nu!

Varmt välkomna!

”Gör dig redo, var en man, ge mig besked när jag frågar!” (Job 38:3)

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Folkhälsa

Själavårdskurs

Själavårdskurs

Kurs för dig som jobbar med själavård i en församling och för dig som vill få en praktisk och teoretisk bas eller fördjupning i ämnet själavård. Kursen behandlar ämnen som samtalsmetodik, självbild, bibliska grunden för själavård, psykisk ohälsa, ...

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Umeå, Umeå kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Tisdag 18:00 - 21:00
 • Tillfällen
  3 tillfällen
Läs mer