Skip to main content

Konferens om psykisk ohälsa

Botkyrka pingstförsamling och Bilda hälsar er välkomna till en föreläsning om psykisk ohälsa.

Arrangemanget genomförs i Pingstkyrkan i Tumba (Gröndalsvägen 9, nära pendeltågsstationen) där vi har tillgång till 50 platser. Anmäl dig på denna sida för att boka en plats. Föreläsningen sänds även live via Botkyrka pingsts hemsida.

Dagen kommer fokusera på hoppet i den kristna tron och målet är att ge insikter och verktyg att bättre kunna förstå och hantera både egen och andras psykiska ohälsa. Målgrupp för dagen är alla som har ett intresse av eller kommer i kontakt med psykisk ohälsa. Vi kommer inte att fokusera på någon speciell diagnos eller sjukdom, men däremot särskilt lyfta unga människors situation. Tipsa gärna personer du tror kan vara intresserade av konferensen.

Föreläsare:

Fredrik Lignell, pastor och författare till boken Bottenkänning

Föreläsare vid en senare konferensdag planerad till början av 20201:

Josefin Lennartsson, pastor och författare till boken Mer än en överlevare: en handbok från ödemarken

Christine Viklund, verksamhetsansvarig för Pingst Omsorg där hon bl.a. tillsammans med LP Grow och Pingst Ung tagit fram ett material om psykisk ohälsa: Det finns hopp

Anmälan 

Anmälan görs på denna sida, klicka på den gröna knappen ”Anmäl dig”. För de som närvarar i Botkyrka Pingstkyrka kommer det att serveras fika till självkostnadspris.

Varmt välkomna!

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Botkyrka Pingstförsamling
BOX 257
14701 TUMBA

Mer inom Folkhälsa