Skip to main content

Girls allowed Linköping

Går du på högstadiet eller gymnasiet? Vill du lära dig spela ett instrument? Eller kanske kan du redan spela men vill lira tillsammans med andra? Gillar du att sjunga men har ingen som kompar dig? Då är Girls allowed för dig!

Girls allowed är en verksamhet fri från snubbar på studieförbundet bilda och vänder sig till tjejer och ickebinära i åldrarna 13-19 som vill syssla med musik.

Under terminen kommer du få spela in låtar i en professionell studio, spela i band och lära dig massor. Den mesta tiden kommer tillbringas i replokalerna men vi kommer även ha workshops, göra studiebesök, fika, lyssna på spännande föreläsare och livespelningar.

Inga krav på förkunskap!

Obs! begränsat antal platser

 Har du frågor eller funderingar får ni gärna kontakta oss!
girlsallowed.lkpg@gmail.com eller 076-046 51 00 (Olga Ottosson)

Ni kan även kolla in våra sociala medier https://www.facebook.com/bildasydostkultur/

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Musik

Mer inom Band