Skip to main content

Grundutbildning i ljudteknik

Hur riggar man en scen, hur rör sig signalerna och hur använder du ett digitalt mixerbord? Lär dig det viktigaste i praktisk ljudteknik!

Oavsett om du spelar i band, vill bli ljudtekniker en dag eller bara är intresserad av ljud i allmänhet så är detta kursen för dig. Under utbildningen går vi igenom ljudteknik från stärkare till mixerbord på både praktiskt och teoretiskt plan. Efter kursen hoppas vi att du själv ska känna dig redo för att ratta ljudet under en konsert, genomföra en soundcheck och förstå vad en tekniker kan göra för dig som musiker.

Ledare är Jakob Jakobsson Blom från Kemisk Fetma Studios, erfaren musiker, producent och tekniker. Kursen är gratis och tillgänglig för alla åldrar, men vid behov så prioriteras deltagare i Ungdomens Hus målgrupp (13-25).
Välkomna!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Ungdomens Hus Uppsala
Svartbäcksgatan 32
75332 UPPSALA

Mer inom Film, foto och ljud

Mer inom Ljudteknik