Skip to main content

Midvinterfolk 2020

Den 25 januari 2020 är det dags att ta på finkläderna och de välputsade knäppkängorna, hoppa in i epatraktorn och åka till Kulturens hus i Luleå för att uppleva riktigt bra folkmusik, rock, folkrock, country, singer-songwriters och allt möjligt annat jättebra.

I år  håller vi festivalen Midvinterfolk nummer 11, som vanligt till förmån för Bris, Barnens rätt i samhället. Som vanligt ställer alla artister och funktionärer upp gratis med underhållning, transporter, matlagning och administration. Artistuppbådet är, också som vanligt, generöst och blandat.

Om Midvinterfolk

Festivalen har hållits varje år sedan 2010 i slutet av januari på Luleås Kulturens hus. 2019 var det tioårsjubileum för en koncentrerad kväll med spelglädje, sång och musikalitet.

Varje musikfest har hittills samlat många artister per föreställning, sångare, dansare och många volontärer som alla ställer upp utan lön för att få uppleva och bjuda på ett riktigt värmande superkalas för alla musikälskare i smällkalla vintern.

Artisterna ställer upp mot reseersättning, mat och boende men ingen tar ut något gage, då överskottet efter lokalhyra går direkt till Barnens rätt i samhället, Bris.

Festivalen arrangeras av Föreningen Midvinterfolk och Studieförbundet Bilda

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Musik

Mer inom Folkmusik