Skip to main content
Smågrupper i kyrkan

Smågrupper i kyrkan

Församlingen ÄR gemenskap. Det ligger i församlingens identitet, natur och DNA. Att mötas i den lilla gruppen är en stor del av gemenskapen. Vad är då församlingen när vi inte kan mötas på det sätt vi brukar? En levande gemenskap i digitala rum – är det möjligt? Här hittar du stöd och inspiration för din smågrupp.

Varmt välkommen hit!

Här samlar vi stöd och hjälp för att bibehålla en levande gemenskap i digitala rum. På sidan hittar du tips på verktyg som passar smågrupper, ramar för att skapa det goda samtalet, ideer för innehåll och fördjupning och mycket mer. Till dig som ledare finns utbildningar och särskilda erbjudanden.

Vi hoppas du hittar något som passar dig och din grupp när du tittar runt på sidan. Om inte – hör gärna av dig!

Användbara länkar

Spelregler för samtal

Hur får man till ett bra samtal i en grupp? Dessa tips funkar lika bra på jobbet som i bokcirkeln. Länken öppnas på YouTube.

Se tipsen

Att vara ledare på distans

Vill du leda din cirkel, verksamhet eller kurs på distans? Här har vi samlat tips och inspiration för att hjälpa dig att komma igång.

Att vara ledare på distans

För smågrupper

Material och metoder

Suntprat

Suntprat

Det finns en hel del saker som är svåra att prata om. Hur vet man om man dricker för mycket? Är porr najs, eller problematiskt? Kan en bli beroende av sociala medier?

Tro och TV-serier

Tro och TV-serier

Materialet är tänkt att bygga en bro mellan något du och andra redan gör, serietittande, och den kristna tron. Genom att titta, ställa frågor och lyssna på varandra är förhoppningen att ni som grupp, samtidigt som ni njuter av en TV-serie, får syn...

Kontaktpersoner