Skip to main content

Vill du leda en bokcirkel med fokus på Israel och Palestina?

Uppdaterad:

Är du intresserad av frågor kring Israel och Palestina? Tycker du om att läsa faktaböcker och/eller skönlitteratur? Nu har du möjligheten att dela ditt intresse med andra!

Detta är en fortsättningsutbildning för dig som är cirkelledare eller skulle vilja bli cirkelledare hos oss, och som genomgått Bildas grundutbildning för cirkelledare. 
I den här utbildningen utvecklas du i din roll, lär dig folkbildningens pedagogik och metoder, förstår mer om gruppens processer, och får stöd i hur du kan förebygga konflikter och diskriminering. Utöver detta så får du fördjupad kunskap om den aktuella situationen i Israel och Palestina. Tips på böcker som kan passa i en bokcirkel och metoder och idéer för upplägg.
Vi vill att du som deltar har gått igenom Bildas grundutbildning för cirkelledare och att du finns med i något sammanhang hos oss t ex församling, förening, band, studiecirkel eller annan verksamhet.
Om du inte gjort grundutbildning så hjälper vi dig med det.
Ledare för utbildningen är Nina Palm, direktor för Bildas studiecenter i Jerusalem och Eva Danielsson, verksamhetsutvecklare och kontaktperson för Möten i Jerusalem i Bilda Sydöst

Sista anmälningsdag är 1 september

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Cirkelledarutbildning

Vill du utvecklas som ledare? Välkommen till Bildas fortsättningsutbildning för cirkelledare

Vill du utvecklas som ledare? Välkommen till Bi...

Du kanske är eller ska bli cirkelledare i kör, band, förening, församling eller i något annat sammanhang som samarbetar med Bilda? Då är du varmt välkommen t...

 • Plats
  Alvesta, Alvesta kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Lördag 09:30 - 15:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer
Bli högläsare!

Bli högläsare!

Högläsning väcker känslor och minnen. Tycker du om att uttrycka dig, läsa högt och träffa människor? Då kanske du ska bli en av våra högläsare! Din insats gö...

 • Plats
  Skellefteå, Skellefteå kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Tisdag 13:30 - 15:45
 • Tillfällen
  4 tillfällen
Läs mer