Skip to main content

Arrangörsutbildning

Uppdaterad:

Vad krävs egentligen för att arrangera en spelning eller en klubb eller mindre festival? Är det svårt? Kan alla göra det?

Om du är nyfiken på att själv börja arrangera spelningar, klubbar eller mindre festivaler är det här en workshop för dig. Det behövs alltid fler engagerade personer som bidrar till kulturlivet och det här är ett första steg till att bli en bra arrangör.

Utbildningen kommer att gå igenom alla grunder som behövs för att arrangera; allt från terminologi till marknadsföring, tillstånd och ekonomi. Det kommer även att tas upp om vad som är viktigt att tänka på inför dina arrangemang, hur du bemöter artister och band som du bokar och hur du kan samarbeta med studieförbund när du ska sätta upp en spelning.

Varmt välkomna!

DATUM: 5 september
TID: 19:00-21:00
PLATS: Mullberget, Skellefteå

PRIS: Utbildningen är kostnadsfri mot föranmälan

Anmäl dig senast 4 september. Max 24 deltagare. Först till kvarn gäller.

Om föreläsaren:
Jonas Lyxzén är verksamhetsutvecklare på Studieförbundet Bilda Nord där han jobbar med musik och kultur. Han är även ansvarig för Bildas Musikhus Källarn i Umeå. Han har stor erfarenhet av att sätta upp spelningar och turnéer, samt arrangera mindre festivaler. Han har själv spelat musik, släppt skivor och turnerat runt om världen sedan -92.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Skellefteå Mullberget
Mullbergsvägen 1
93137 SKELLEFTEÅ

Mer inom Demokrati och jämlikhet

Träna civilkurage!

Träna civilkurage!

Har du sett någon bli orättvist behandlad och ångrat att du inte agerade? Genom att träna upp vårt civilkurage kan vi tillsammans bli bättre på att förhindra...

 • Plats
  Skellefteå, Skellefteå kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Torsdag 18:30 - 21:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer
Teknisk Aktieanalys – grund

Teknisk Aktieanalys – grund

Vill du kunna läsa av aktieprisets roligaste rörelse, stöd- och motståndsnivåer i framtiden med hjälp av Teknisk Aktieanalys (TA)? Då är detta kursen för dig!

 • Plats
  Hökerum, Ulricehamns kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Tisdag 18:00 - 20:45
 • Tillfällen
  8 tillfällen
Läs mer