Skip to main content

Städstart - Erikshjälpen (Kristianstad)

Uppdaterad:

Erikshjälpen i Kristianstad startar en kurs i städning i Kristianstad i augusti. Genom den kan du få kompetens att städa genom teori och praktik. Kursen kan leda till en certifiering. Genom kontakter med olika företag kan det finnas möjlighet till praktiktjänstgöring och jobb.

Städstart är ett beprövat koncept i Bilda och utgår från ett genomarbetat kursmaterial. Den genomförs under 10 veckor med tre timmar i veckan (måndagar).

Erikshjälpens Framtidsverkstad finns i Kristianstad och är knuten till Erikshjälpens butik. Här finns fina lokaler för kursen och goda möjligheter att praktisera dina nya kunskaper.

Innehållet baseras på riktlinjerna från Servicebranschens Yrkesnämnd (SRY). Efter genomförd studiecirkel erhåller deltagare med god närvaro ett studieintyg.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Erikshjälpen Kristianstad
Karlsgatan 47
29159 KRISTIANSTAD

Mer inom Arbetsliv

INTRESSEANMÄLAN STUDIECIRKLAR PÅ HUBBEN HT24

INTRESSEANMÄLAN STUDIECIRKLAR PÅ HUBBEN HT24

Är du nyfiken på vad Studieförbundet Bilda gör på Hubben? Har du tid över att delta i en studiecirkel? Vill träffa andra som är intresserade av samma sak som...

 • Plats
  Västra Frölunda, Göteborgs kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Onsdag 10:00 - 12:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer
Må bättre i Höst!

Må bättre i Höst!

Välkommen till en studiecirkel där vi både teoretiskt och praktiskt utforskar vad du kan göra förebyggande för att förhindra en utmattning. Vi möter Hösten m...

 • Plats
  Göteborg, Göteborgs kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Torsdag 18:00 - 20:00
 • Tillfällen
  6 tillfällen
Läs mer