Skip to main content

Ett liv - musikkväll med Jacobsons

Uppdaterad:

Välkommen till musikkvällar på Skogshyddan i Lidköping i sommar! Den här kvällen kommer bandet Jacobsons från Vargön.

Repertoaren är varierande och består bland annat av sånger från den gamla kristna musikskatten (Curt & Roland, Samuelsons, Pelle Karlsson med flera), blandat med lite nyare sånger. Spelningen innehåller en mix av sång, musik och personliga vittnesbörd.

Jacobsons består av Stewen Lindberg (sång, gitarr), Jacob Husberg (sång, keybord), Rune Gustafsson (gitarr), Dan Ekdahl (bas) och Michael Dahl (trummor).

Jacobsons började spela tillsammans 2012. Det började mest som en ”rolig och tillfällig grej”, men de tyckte det var så kul och fick en väldigt fin respons på det de framförde så de bestämde oss för att fortsätta. Stewen, Jacob och Michael har funnits med från allra första början, Dan anslöt året därpå och Rune började spela med bandet 2019. Alla bandmedlemmar kommer från Vargön/Vänersborg.

Musikkvällar på Skogshyddan

Den här kvällen är en del i en serie musikkvällar på Skogshyddan. Övriga tillfällen är:

Njut av dessa härliga sommarkvällar på torsdagar kl. 18.00 med musik i olika stilar på caféscenen på Skogshyddan!
Kvällarna är gratis och öppna för alla och artisterna är en blandning av lokala ideella förmågor och tillresta musiker.

Skogshyddan 

Skogshyddan är ett café vackert beläget vid Vänerns strand, som ägs och drivs av Missionskyrkan Lidköping. Kyrkan anordnar vid olika tillfällen aktiviteter och gudstjänster på Skogshyddan. Musikkvällar och andra kulturprogram sker i samverkan med Bilda.

Läs mer om Skogshyddan på www.skogshyddan.org.

Välkommen!

Musikkvällarna på Skogshyddan genomförs i samverkan mellan Studieförbundet Bilda och Missionskyrkan Lidköping, som äger och driver Skogshyddan.

Bild med texten "MUSIK kväll" och "Jacobsons ETT LIV" över en gårdsmarkbakgrund. Infälld: Svartvitt foto av fem personer som sitter och står utanför en träbyggnad.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Skogshyddan
Gamla Läckövägen 52
53155 LIDKÖPING

Mer inom Musik