Skip to main content

Fredagskören

Uppdaterad:

Kören finns för dig som har en funktionsnedsättning och vill vara med i en kör.

Här är man välkommen även om man inte kan få fram några toner. Att delta i en kör kan man göra på flera sätt, det kan vara att lyssna, sjunga, att välja vilka sånger som ska sjungas m.m. Det viktigaste är att det blir en trevlig stund och en musikupplevelse.

På körövningen har vi en tydlig struktur så att alla ska känna sig trygga med vad som ska hända. Det är en tydlig början och ett tydligt slut. Vi tränar in sånger i ett tempo så att alla hinner med.

Deltagaravgift: 400 kr. Begränsat antal platser. Om du vill kan du vara med en gång gratis och prova för att sedan bestämma dig om du vill vara med.

Välkommen med din anmälan!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Musik

Hornblåsarstämman 2024

Hornblåsarstämman 2024

Dalarnas spelmansförbunds horn- och blåssektion bjuder in till den årliga Hornblåsarstämman på Karl Tövåsens fäbod utanför Rättvik. Stämman är såväl en träff...

  • Plats
    Vikarbyn, Rättviks kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Tisdag 11:00 - 15:00
Läs mer