Skip to main content

Gospeldag i Luleå

Uppdaterad:

Var med och sjung gospel lördagen den 19 oktober i Luleå Missionskyrka! Vi kommer att sjunga gammal och ny gospel i en härlig blandning, jobba med sångteknik, timing och uttryck tillsammans med körledare Anna-Maria Toftgård, Equmeniakyrkans Sångarförbund och pianist André Jacobsson, även regional kyrkoledare.

Inför dagen kommer du att få möjlighet att förbereda dig genom att lyssna till stämfiler.

Dagen avslutas med konsert tillsammans med kompband, även den i Luleå Missionskyrka.

Preliminärt dagsschema
10.00 – Drop in-fika
10.45 – Övning
13.00 – Lunch (på stan)
14.30 – Övning
16.45 – Mackfika
18.00 – Konsert

Deltagaravgift: 200 kr (inkl. fika), faktureras. 

Tillgång till övningsfiler ges efter inbetald avgift. Avgiften är återbetalningsbar på begäran i fall av sjukdom eller dylikt, i övriga fall tillfaller inbetalad summa arrangemanget som hålls av Equmeniakyrkan Region Nord i samverkan med Bilda.

Sista anmälningsdatum måndag 14/10

 

Anna-Maria Toftgård
Anna-Maria Toftgård jobbar för Equmeniakyrkans Sångarförbund som anordnar körhelger, körledarkurser, ger ut barnkörmaterial och körsånger mm för att främja sången i Equmeniakyrkan. Anna-Maria är utbildad musiklärare och sångpedagog vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och har under hela sitt yrkesverksamma liv arbetat som församlingsmusiker och gospelkörledare och frilansar också som körledare och sångerska. Sin ”gospelutbildning” har hon bland annat fått i gospelkörerna By Grace och The Masters Voice med flera turnéer i Sverige och USA och samarbeten med våra främsta gospelmusiker och gospelartister.

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Luleå Missionskyrka
Kungsgatan 25
97231 LULEÅ

Mer inom Musik

Folklig dans, fortsättningskurs

Folklig dans, fortsättningskurs

En danskurs för dig som vill kunna dansa socialt på danskvällar och spelmansstämmor.

  • Plats
    Bollnäs, Bollnäs kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Tisdag 18:15 - 20:30
  • Tillfällen
    4 tillfällen
Läs mer
Låtläger Sörmland

Låtläger Sörmland

Välkommen till årets spännande upplaga av Låtläger Sörmland! En unik möjlighet för barn och ungdomar mellan 11-20 år att utforska folkmusiken tillsammans. Oa...

  • Plats
    Sparreholm, Katrineholms kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag 14:00 - 16:15
  • Tillfällen
    5 tillfällen
Läs mer

Mer inom Kör