Skip to main content

Ekumenisk helg för unga vuxna

Uppdaterad:

4 kyrkotraditioner, 1 Gud! 6,5 miljoner svenskar är medlem i någon kyrka och tänker omöjligt lika om allt. Den 21-22 september 2024 ses unga vuxna (18-35 år) från hela Sverige för att lära av varandra!

Vi kommer att röra oss mellan kyrkor från de olika kyrkofamiljerna i Stockholm och ta del av varandras kyrkotraditioner, lära av och om varandra genom samtal och praktik. Brunch, diskussioner, bön och diakonalt arbete. Helgen blir en möjlighet för återträff för de som var med på den ekumeniska resan som gjordes till Rom 2023 men är också en uppstart inför det Ekumeniska året 2025. En försmak av den stora samling som kommer att anordnas i Stockholm under den Ekumeniska Stockholmsveckan 23-25 augusti 2025.

Mer information samt anmälan kommer inom kort, save the date!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Immanuelskyrkan Stockholm
Kungstensgatan 17
11353 STOCKHOLM

Mer inom Religion och tro