Skip to main content

Musiklekis (4-6 år) - Intresseanmälan

Uppdaterad:

En rolig musikintroduktion för barn! Detta får du lära dig: sånger och rytmövningar, sång- och musiklyssning, instrumentkännedom samt grundläggande musikteori. Genom att gå på musiklekis får du förtur till instrumentkurserna.

Med hjälp av sång, dans, musiklyssning och lek får musiklekisbarnen följa med på en upptäcktsfärd i musikens stora värld. Tillsammans sjunger vi gamla och nya sånger, utforskar ljud och rytmer genom rytmik samt spelar på instrument. Allt i en härlig blandning av skapande och kreativitet.

Musiklekis är förberedande för musikskolans suzukiundervisning och barn som har gått minst en termin på musiklekis kommer ha förtur till instrumentplats nästkommande termin. 

På Musiklekis deltar varje barn med en förälder. Denna stund lämnar vi småsyskonen hemma och har fullt fokus på varandra. 

Ålder: 4-5 år 

När: Torsdagar kl 15.45-16.30

Lärare: AnnaKarin Gillberg Eriksson

Pris: Höst 900 kr, vår 1000 kr. Avgiften faktureras via e-post.

Antal gånger: Höst 14 kurstillfällen, vår 16 kurstillfällen.

Vid anmälan: ANGE MÅLSMANS NAMN OCH PERSONUPPGIFTER. Ange även gärna både e-post och telefonnummer så att vi lättare kan få kontakt.

Observera att detta är en intresseanmälan – du kommer att kontaktas av musikskolan via e-post om och när du erbjuds plats. Det bekräftelsemejl som kommer från Bilda är enbart en bekräftelse på att intresseanmälan är registrerad. 

Anmälan är bindande först när ni tackat ja till en plats. Anmälningsvillkoren gäller alltså från tidpunkten ni tackat ja.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Hjärsta gård
Hjalmar Bergmans väg 162
70358 ÖREBRO

Mer inom Musik

Musiklek – Intresseanmälan

Musiklek – Intresseanmälan

Vill ditt barn få en rolig introduktion till musikens värld? Välkommen att göra en intresseanmälan till Vintrosa musikskola!

  • Plats
    Vintrosa, Örebro kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Torsdag 16:00 - 16:45
  • Tillfällen
    10 tillfällen
Läs mer
Workshop om Oud

Workshop om Oud

Prova på att spela instrumentet Oud.

  • Plats
    Linköping, Linköpings kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Fredag 15:00 - 16:00
Läs mer