Skip to main content

Småbarnsmusik (0-4 år) - Intresseanmälan

Uppdaterad:

Utveckla kropp och knopp med sång! Detta får du lära dig: traditionella och nya sånger, rörelser till musik samt spela på rytminstrument.

Sång och musik är utvecklande för både språk och motorik! Musikskolan Crescendo, tidigare Betelkyrkans Musikskola, har lång erfarenhet av babysång och småbarnsmusik och har en väl utarbetad metodik och ett brett innehåll. 

Småbarnsmusiken startar från sex månaders ålder. Man kan gå en eller flera terminer, upp till ca fyra år. Vi tar också emot syskon och försöker i möjligaste mån skapa särskilda syskongrupper. 

Ålder: 0-4 år 

När: Måndagar kl 13.45-14.30

Lärare: Anna Esbjörner 

Pris: Höst 700 kr, vår 800 kr. Avgiften faktureras via e-post.

Pris efter syskonrabatt*: 350 kr 

Antal gånger:  14 kurstillfällen på höstterminen och 16 på vårterminen.

*gäller ej äldsta syskonet 

Vid anmälan: ANGE MÅLSMANS NAMN OCH PERSONUPPGIFTER. Ange även gärna både e-post och telefonnummer så att vi lättare kan få kontakt.

Observera att detta är en intresseanmälan – du kommer att kontaktas av musikskolan via e-post om och när du erbjuds plats. Det bekräftelsemejl som kommer från Bilda är enbart en bekräftelse på att intresseanmälan är registrerad. 

Anmälan är bindande först när ni tackat ja till en plats. Anmälningsvillkoren gäller alltså från tidpunkten ni tackat ja.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Hjärsta gård
Hjalmar Bergmans väg 162
70358 ÖREBRO

Mer inom Musik

Kurs i Viksta-Lasse-låtar med Erika Lindgren Liljenstolpe

Kurs i Viksta-Lasse-låtar med Erika Lindgren Li...

Uppvuxen i Vendel i norra Uppland har Erika Lindgren Liljenstolpe sina tidiga förebilder i Viksta-Lasse och Hjort-Anders, vilkas repertoarer hon främst lärt ...

  • Plats
    Rättvik, Rättviks kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Måndag, Tisdag 09:30 - 17:00
  • Tillfällen
    2 tillfällen
Läs mer
Barnkörveckan på Fårö – Barnkör 2 (10-12 år)

Barnkörveckan på Fårö – Barnkör 2 (10-12 år)

På repertoaren står i år både gamla och nya tonsättningar och en härlig blandning av stilar. Barnkören jobbar utifrån gehörsinlärning och vi bygger på med ko...

  • Plats
    Fårö, Gotlands kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Måndag 11:00 - 12:00
  • Tillfällen
    5 tillfällen
Läs mer