Skip to main content

Småbarnsmusik (0-4 år) - Intresseanmälan

Uppdaterad:

Utveckla kropp och knopp med sång! Detta får du lära dig: traditionella och nya sånger, rörelser till musik samt spela på rytminstrument.

Sång och musik är utvecklande för både språk och motorik! Musikskolan Crescendo, tidigare Betelkyrkans Musikskola, har lång erfarenhet av babysång och småbarnsmusik och har en väl utarbetad metodik och ett brett innehåll. 

Småbarnsmusiken startar från sex månaders ålder. Man kan gå en eller flera terminer, upp till ca fyra år. Vi tar också emot syskon och försöker i möjligaste mån skapa särskilda syskongrupper. 

Ålder: 0-4 år 

När: Måndagar kl. 11.00-11.45 samt måndagar kl. 13.30-14.15

Lärare: Anna Esbjörner 

Pris: Höst 800 kr, vår 900 kr. Avgiften faktureras via e-post.

Pris efter syskonrabatt*: 350 kr 

Antal gånger:  14 kurstillfällen på höstterminen och 16 på vårterminen.

*gäller ej äldsta syskonet 

Vid anmälan: ANGE MÅLSMANS NAMN OCH PERSONUPPGIFTER. Ange även gärna både e-post och telefonnummer så att vi lättare kan få kontakt.

Observera att detta är en intresseanmälan – du kommer att kontaktas av musikskolan via e-post om och när du erbjuds plats. Det bekräftelsemejl som kommer från Bilda är enbart en bekräftelse på att intresseanmälan är registrerad. 

Anmälan är bindande först när ni tackat ja till en plats. Anmälningsvillkoren gäller alltså från tidpunkten ni tackat ja.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Hjärsta gård
Hjalmar Bergmans väg 162
70358 ÖREBRO

Mer inom Musik

Körhelg med temat ”Visor och orättvisor”

Körhelg med temat ”Visor och orättvisor”

En inspirerande körhelg med Lena Wohlfeil som leder kören och Joakim Wohlfeil, expert på freds- och rättvisefrågor som berättar.

 • Plats
  Visby, Gotlands kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Lördag, Söndag 09:30 - 18:00
 • Tillfällen
  2 tillfällen
Läs mer
Gatufesten

Gatufesten

Välkommen till en kulturell heldag med spel, mat, musik, med mera på Svartbäcksgatan mellan Skolgatan och S:t Olofsgatan.

 • Plats
  Uppsala, Uppsala kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Lördag 12:00 - 22:00
Läs mer
Musiklekis (4-6 år) – Intresseanmälan

Musiklekis (4-6 år) – Intresseanmälan

En rolig musikintroduktion för barn! Detta får du lära dig: sånger och rytmövningar, sång- och musiklyssning, instrumentkännedom samt grundläggande musikteor...

 • Plats
  Örebro, Örebro kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Torsdag 16:00 - 16:45
 • Tillfällen
  14 tillfällen
Läs mer