Skip to main content

Inzoomat: Stå ut med de andra

Uppdaterad:

Katolsk folkbildning online

I en tid av utbredd misstro och öppna sår är ekumenik och enhet det enda möjliga svaret, inte bara för kyrkorna utan för mänskligheten som helhet. Utifrån egna erfarenheter delar Sofia Camnerin förhållningssätt och modeller för försoning i en värld med stora skillnader.

Om föreläsaren
Sofia Camnerin är generalsekreterare på Sveriges kristna råd, teol.dr, pastor, har suttit i ledningen för Kyrkornas världsråd under 16 år samt lett tre samfund till en ny kyrka.

Praktisk information
Alla anmälda får en plats till Inzoomat. Bekräftelse med zoomlänk kommer senast klockan 14.00 samma dag. Anmäler man sig efter 14.00 får man ett mail med länk några minuter innan start. Detta arrangemang sker i samarbete med Katolska Pedagogiska Nämnden och Studieförbundet Bilda.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Religion och tro

TWEENS summer camp med Pingst Umeå (Tavelsjö)

TWEENS summer camp med Pingst Umeå (Tavelsjö)

Välkommen att vara med på Pingstkyrkans sommarläger! Det kommer att vara dagar fyllda med lek, sport, tävlingar, skapande, chill, bad och kanoting mm. Vi kom...

  • Datum
  • Tillfällen
    Fredag 18:00 - 19:30
  • Tillfällen
    3 tillfällen
Läs mer