Skip to main content

Workshop om Orientalisk musik och skalor med Michalis Cholevas

Uppdaterad:

Är du intresserad av orientalisk musik och skalor? Välkommen till en workshop med Michalis Cholevas

Du har en unik möjlighet att träffa Michalis Cholevas som är en grekisk multiinstrumentalist, kompositör och utbildare. Han använder orientaliska musikinstrument som Yayli Tanbur, Tarhu, Ney och Saz. 

Michalis är en musiker som har PhD inom Music analysis of Taksim performances for educational and performance purposes. Han studerade bysantinsk musik, musik från östra Medelhavskulturer, klassiskt piano och jazzpiano sedan har var fem år.

Sedan 2008 är Michalis lärare och modulutvecklare för universitetsprogrammen på Codarts, University for the Arts, Rotterdam.

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Smedjan, Münchenbryggeriet
Söder Mälarstrand 47
11825 STOCKHOLM

Mer inom Musik

Sommarprogram på Stalpet

Sommarprogram på Stalpet

Som vanligt, har vi även i år, verksamhet på sommargården Stalpet. Det blir mycket sång och musik men även en del spännande föreläsningar - sommarprat. Hopp...

 • Plats
  Aneby, Aneby kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Lördag 18:00 - 19:00
Läs mer
Konsert i Fjällstugan: Säg mig var du står

Konsert i Fjällstugan: Säg mig var du står

På söndag, 26 maj, är det premiär för 2024 års Sommarprogram på Fjällstugan. På söndag, 26 maj, är det premiär för 2024 års Sommarprogram på Fjällstugan. Då ...

 • Plats
  Jönköping, Jönköpings kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Söndag 18:00 - 19:00
Läs mer