Skip to main content

Workshop om Orientalisk musik och skalor med Michalis Cholevas

Uppdaterad:

Är du intresserad av orientalisk musik och skalor? Välkommen till en workshop med Michalis Cholevas

Du har en unik möjlighet att träffa Michalis Cholevas som är en grekisk multiinstrumentalist, kompositör och utbildare. Han använder orientaliska musikinstrument som Yayli Tanbur, Tarhu, Ney och Saz. 

Michalis är en doktorand inom Music analysis of Taksim performances for educational and performance purposes. Han studerade bysantinsk musik, musik från östra Medelhavskulturer, klassiskt piano och jazzpiano sedan har var fem år.

Sedan 2008 är Michalis lärare och modulutvecklare för universitetsprogrammen på Codarts, University for the Arts, Rotterdam.

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Smedjan, Münchenbryggeriet
Söder Mälarstrand 47
11825 STOCKHOLM

Mer inom Musik

Anna Berentina Røe och Ola Erlien

Anna Berentina Røe och Ola Erlien

Den grekisk-norska vokalisten och skådespelaren & stjärnskottet på gitarr där de tolkar ett brett spektrum av bl a grekiskmusik.

  • Plats
    Östersund, Östersunds kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Onsdag 20:00 - 21:30
Läs mer