Skip to main content

Midsommardialog 2024

Uppdaterad:

Välkommen till Midsommardialog på Strömsborg! Årets existentiella tema är "Pilgrim". Antalet platser är begränsade, du som anmäler dig nu hamnar på reservplats och vi meddelar dig om du får plats så snart vi kan!

Antalet platser är begränsade. Du får gärna anmäla dig. Den som anmäler dig nu hamnar på reservplats och vi meddelar dig om du får plats så snart vi kan!

Midsommardialog gör vi tillsammans. För ökad gemenskap och minskade kostnader behöver vi hjälpas åt med praktiska saker som servering, städning och andra göromål som behövs för att vi ska trivas tillsammans. Alla deltagare kommer att få ansvar för sitt rum, några gemensamma ytor samt ingå i någon form av disk- och serveringsgrupp. På midsommarafton plockar vi blommor och klär midsommarstången tillsammans. 

Helgen innehåller allt från livsnära samtal, småprat, andakter och att tälja i trä. Midsommardialog är sprunget ur Brommadialogen och Brobyggeutbildningen med inriktning på dialog, 12-stegsandlighet och sinnesrogudstjänster. Midsommardialog erbjuder en öppen, drogfri gemenskap utan konfessionella krav med utgångspunkt från kristen andlighet.

Vi strävar efter att hålla nere avgiften så mycket som möjligt. Därför behöver vi hjälpas åt med servering, städning och andra praktiska uppgifter under vistelsen. Alla deltagare kommer att få ansvar för sitt rum, några gemensamma ytor samt ingå i någon form av disk- och serveringsgrupp. Förberedelser för midsommarfirandet gör vi också tillsammans.

Om arrangemanget

Datum: Torsdag 20 juni kl 18 till lördag 22 juni kl 18.
Kostnad: 950 kr för konferensprogram inklusive mat. Deltagande under enskild dag kostar 550kr inklusive mat. Boendekostnad tillkommer. 
dubbelrum: 800kr/person (dela gärna rum med varandra)
enkelrum: 1200kr
husvagnsplats: 500kr (inkl. el)
tältplats: 250kr

Anmälan
Klicka på den gröna knappen ”Anmäl dig” och fyll i din anmälan.

Mer information, programupplägg och frågor
Detaljerad information om arrangemanget hittar du på:

Kontakt för frågor
Olle Jonasson: [email protected] 
Per Westblom: [email protected]

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Strömsborg
Strömsborgsvägen
76194 NORRTÄLJE

Mer inom Folkhälsa

ABC Gruppledarutbildning

ABC Gruppledarutbildning

ABC, alla barn i centrum, vänder sig till dig som möter föräldrar med barn 3–12 år i ditt arbete eller uppdrag. En möjlighet för er som organisation, förenin...

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Umeå, Umeå kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Måndag, Fredag 09:00 - 16:00
 • Tillfällen
  4 tillfällen
Läs mer