Skip to main content

Eugenias systrar - Tjejgrupp

Uppdaterad:

Är du en ung katolsk tjej som vill vara med och tillsammans med andra skapa en gemenskap där vi växer i tron? Då är tjejträffarna den rätta platsen för dig! Tillsammans studerar vi bibeln och du får möjlighet att prata med andra om utmaningar och funderingar vi har inom vår tro.

Information: 
Vi ses en söndag i månaden, där vi börjar med att gå på mässa tillsammans. Efteråt fikar vi och startar igång med en rolig aktivitet som utökar gemenskapen i gruppen. Sedan gör vi en aktivitet som hjälper oss komma närmare vår tro. Exempelvis så kommer vi att köra Bibel study, föreläsningar, och eventuella välgörenhetsarbeten. Tjejträffarnas mening är att föra närmare unga katolska kvinnor i deras tro. Under träffarna kommer vi att ha bibelstudier och roliga aktiviteter som kommer utöka tron och gemenskapen inom vår systerskap. 

Ålder:
Eugenias Systrar vänder sig till tjejer som redan tagit emot konfirmationen. Alltså åldrarna 16-25 födda 2008-1999.

OBS, om du har fler frågor kring Tjejgruppen kan du kontakta huvudansvarig Zoe Bengtsson på 072-333-3622. 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
S:ta Eugenia kyrka
Kungsträdgårdsg. 12
11147 STOCKHOLM

Mer inom Religion och tro

Själavårdskurs

Själavårdskurs

Kurs för dig som jobbar med själavård i en församling eller för dig som vill få en praktisk och teoretisk bas eller fördjupning i ämnet själavård. Kursen beh...

 • Datum
 • Tillfällen
  Tisdag, Lördag 18:00 - 21:00
 • Tillfällen
  4 tillfällen
Läs mer
Camp Aggön 2024 – årskurs 1 – 3

Camp Aggön 2024 – årskurs 1 – 3

Välkommen att vara med på Pingstkyrkans sommarläger ute på mysiga Aggön! Starta sommaren på bästa sätt och anmäl dig till dagar av lek, skapande, chill, bad,...

 • Datum
 • Tillfällen
  Fredag, Söndag 17:30 - 19:00
 • Tillfällen
  2 tillfällen
Läs mer